top of page
Advanced pack
12
cursuri
50
minute/curs
IMG_79841_edited.jpg

Cu Advanced Pack continuăm călătoria în lumea basului începută acum ceva timp. Deja eşti familiarizat cu instrumentul şi te simţi din ce în ce mai  confortabil cu el în braţe. Cunoşti note şi game, ştii să citeşti partituri şi taburi şi reuşeşti cu ușurință să urmăreşti un beat.

Acest modul este destinat celor pasionaţi care vor să cânte la bass mai mult de o dată pe săptămâna. La finalul acestui acestor lecții vei avea un background tehnic şi muzical suficient de avansat pentru a putea compune linii de bass interesante, corecte din punct de vedere muzical şi tehnic.

După ce ai terminat acest modul vei putea să cânţi o linie de bass cu lejeritate, vei ştii note, game, poziţii și tehnici mai complicate. Vei putea să cânţi cu backing track şi vei ştii cum să te ţii după baterist. Vei învăţa să auzi şi să simţi ritmul on blind. Vei putea reproduce piese mai complicate şi lei vei putea canta după ureche.

De asemenea, vei cunoaște tehnici de improvizație și vei putea cânta un pasaj solo.  Vei știi cum se compune o piesă, care este structura de bază a unei melodii și care sunt ingredientele unui hit.

NU MAI AȘTEPTA,

APASĂ AICI ȘI ÎNSCRIE-TE!

bottom of page