top of page
bass-wix-2_edited.jpg

DESCOPERĂ
ARTISTUL DIN TINE

bass-wix-6_edited_edited.jpg

Deşi la început pare uşoară, chitara bass este unul dintre cele mai complexe şi interesante instrumente muzicale şi ai nevoie de timp şi exerciţiu ca să-i descoperi tainele. Însă odată ce ai prins gustul acestui fantastic instrument îţi garantez că nu o să-l mai laşi din mână.

SUNT SIGUR CĂ PRIMA DATĂ
AI ÎNCERCAT SĂ ÎNVEȚI DUPĂ YOUTUBE...

Toată lumea face așa.  înveti când vrei, înveți ce vrei, nu te stresează nimeni, nu ai teme, nu ai lecții!

 

După care ai văzut ca nu prea merge... 

Cursul “Descoperă artistul din tine” este destinat celor care vor să înveţe să cânte la bass dar nu ştiu de unde să înceapă. Este cursul celor care au încercat mai întâi de pe youtube si n-a funcționat.

Lectiile  sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale cursanților. Metoda de predare este întotdeauna adaptată vârstei și nivelului de pregătire al studentului.

Durata unei lecții de bass este de 50 de minute.

După ce ai terminat acest curs vei putea să cânţi o linie de bass cu lejeritate, veţi ştii note, game şi poziţii, vei putea să repeţi cu backing track şi vei ştii cum să te ţii după tobă şi toba după tine. Vei învăţa cum se compun melodiile şi care este formula unei piese de succes. Vei învăţa să scrii linii de bass memorabile vei învăţa cum să cânţi dinamic şi cum să colorezi în nuanţe inedite melodiile pe care le cânţi.

PREȚURI

Standard

curs individual

4 cursuri / lună

 

1 curs / săptămână

50 min / curs

99

lei / curs

Intensiv

curs individual

8 cursuri / lună

 

2 curs / săptămână

50 min / curs

85

lei / curs

bottom of page