top of page
Band Skills
6
cursuri
50
minute/curs

A trecut ceva timp de când te-ai apucat de studiu şi consideri că stăpâneşti destul de bine tehnica de bass. Eşti confortabil cu instrumentul, ştii cu ce se mănâncă basul tău şi ai baze solide pentru a ataca orice partitura. Eşti încrezător în skill-urile tale şi consideri că a venit momentul să îţi faci o trupă pentru că basistul este un element principal şi de el depinde foarte mult ca formația să sune profi.

bass-wix-7_edited_edited.jpg

În acest modul vei învăţa să cânţi cu band-ul, vei învăţa să te faci ascultat şi vei descoperii secretele unei formule muzicale de succes.

Aici vei învăţa ce cum se compune o melodie şi din ce este formată. Vei învăţa să cânţi dinamic, și cum să dai greutate unui refren sau să colorezi interesant o strofă.

 

Aici vei învăţa tainele muncii în echipă şi cum să faci ca trupa să sune compact şi legat. Tot aici vei învăţa să-ţi asculţi şi să-ţi ghidezi ritmic partenerii de trupă.

Acum este momentul să pui în aplicare tot ce ai învăţat până acum dar şi să încerci lucruri noi. Vei învăţa cum să-ţi organizezi repetiţiile ca să nu pierzi pierzi timp inutil pentru o piesă. Vei descoperii cum se face un sunet bun în sala de repetiţii şi ce trebuie să faci ca să nu fie hărmălaie şi zgomot. Vei învăţa cum se poziţionează boxele pe scena sau în sala de repetiție pentru ca fiecare să audă ce face celălalt.

Vei învăţa cum se repeţi fără solist ca trupa să sune beton chiar dacă vocalul este în concediu.

În acest modul vei  învăţa ce înseamnă atitudine, spirit, curaj și ce trebuie sa faci ca să scapi de trac atunci cand te sui pe scena. Vei învăţa să fii basist de live.

Vei învăţa despre sunet, despre backing şi front sound, despre ampuri, difuzoare şi sisteme de monitorizare.

VEI ÎNVĂTA SĂ FII BASIST!

bottom of page