top of page
basi_edited_edited.jpg
Reviews
20220923_170504_edited_edited.jpg

De 10 luni urmez cursuri săptămânale şi sunt foarte mulţumită. Atmosfera este una destinsă şi plăcută. Proful oferă explicații detaliate şi uşor de înțeles, aducând încredere în forțele proprii şi reușitele personale, făcându-te să treci peste frica unui lucru nou început şi încurajând pasiunea şi iubirea pentru muzică.

CRISTIANA - Bucuresti

leon bass_edited.jpg

Lectiile cu “Proful de bass” sunt la obiect si eficiente, iar metodele si explicatiile domnului profesor sunt foarte usor de inteles.

Pe deasupra m-a bucurat sa vad ca, chiar daca avea ceva preparat pentru lectie, a fost foarte deschis sa discutam in detaliu ce dificultati sau neclaritati am intampinat in exercitiile facute acasa.

LEON - Bucuresti

20230216_204403_edited_edited_edited.jpg

ALIN - Bucuresti

Îmi place foarte mult stilul de predare. Se face foarte uşor înţeles şi împarte foarte bine exerciţiile dificile în exerciţi mai mici. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu mă bucur că l-am întâlnit pe el.

gabi bass_edited.jpg

Un profesor rabdator, care stie materia si mai important, stie sa o explice cu rabdare si pe intelesul oricui.

Recomand cu toata increderea!

GABI - Bucuresti

loredana bass_edited_edited.jpg

Bass-ul este primul instrument la care am incercat sa cant serios vreodata, iar Alex, cu rabdare si pricepere, ma ghideaza sa-l descopar.

Fiecare sesiune aduce ceva nou pentru mine, tinand cont de ritmul meu de invatare. Este mixul perfect intre a invata sa canti la Bass si sa te distrezi in timp ce faci asta.

LOREDANA - Bucuresti

lara_edited.jpg

LARA - Bucuresti

Fac lecţii cu domnul Alex şi sunt foarte mulţumită. Lecţiile cu el sunt funny şi super interesante, vi-l recomand cu căldură!

ioana_edited.jpg

Am vrut mereu să cânt la un instrument, dar am crezut că sunt complet anti-talent. Bassul este instrumentul care-mi place cel mai tare şi cursul lui Alex mi-a dovedit că nu am nevoie de zeci de ani de experienţă ca să mă descurc!

Este un skill greu de dobândit, iar prezenţa unui profesor care se dedica fiecărui student în parte a dat roade mai repede decât mă aşteptam!

Îmi place atmosfera şi faptul că alegem melodiile pe care lucrăm în funcţie de preferinţele mele

IOANA - Bucuresti

bottom of page