top of page
basi_edited_edited.jpg
Reviews
Cristiana

De 10 luni urmez cursuri săptămânale şi sunt foarte mulţumită. Atmosfera este una destinsă şi plăcută. Proful oferă explicații detaliate şi uşor de înțeles, aducând încredere în forțele proprii şi reușitele personale, făcându-te să treci peste frica unui lucru nou început şi încurajând pasiunea şi iubirea pentru muzică.

CRISTIANA - Bucuresti

Leon

Lectiile cu “Proful de bass” sunt la obiect si eficiente, iar metodele si explicatiile domnului profesor sunt foarte usor de inteles.

Pe deasupra m-a bucurat sa vad ca, chiar daca avea ceva preparat pentru lectie, a fost foarte deschis sa discutam in detaliu ce dificultati sau neclaritati am intampinat in exercitiile facute acasa.

LEON - Bucuresti

Matei

Mi am cumpărat propria mea chitara bass chiar de sărbători, iar în primele 2 săptămâni am incercat din greu să învăț singur cu ajutorul youtube-lui și a unor aplicații care se ocupa cu așa ceva.

După am realizat că am nevoie de un profesor, așa că am luat decizia de a căuta un profesor care să mă ajute sa învăț la acest instrument care nu credeam că îmi va placea atât de mult vreodată.

Orele lui Alex mă ajută să învăț să cant la acest instrument corect și cum să exersez acasă în cel mai eficient mod posibil.

De fiecare dată când intru in studio și ies, motivația mea pentru bass creste tot mai mare.

Pe deasupra, Alex este o persoana super prietenoasă și foarte răbdătoare, având răbdare cu modul meu de a grăbi totul.

Eu unul sunt foarte mulțumit că l-am ales că profesor și îl recomand cu cea mai mare căldură!!

MATEI - Bucuresti

Alin

ALIN - Bucuresti

Îmi place foarte mult stilul de predare. Se face foarte uşor înţeles şi împarte foarte bine exerciţiile dificile în exerciţi mai mici. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu mă bucur că l-am întâlnit pe el.

Gabi

Un profesor rabdator, care stie materia si mai important, stie sa o explice cu rabdare si pe intelesul oricui.

Recomand cu toata increderea!

GABI - Bucuresti

Loredana

Bass-ul este primul instrument la care am incercat sa cant serios vreodata, iar Alex, cu rabdare si pricepere, ma ghideaza sa-l descopar.

Fiecare sesiune aduce ceva nou pentru mine, tinand cont de ritmul meu de invatare. Este mixul perfect intre a invata sa canti la Bass si sa te distrezi in timp ce faci asta.

LOREDANA - Bucuresti

Lara

LARA - Bucuresti

Fac lecţii cu domnul Alex şi sunt foarte mulţumită. Lecţiile cu el sunt funny şi super interesante, vi-l recomand cu căldură!

Ioana

Am vrut mereu să cânt la un instrument, dar am crezut că sunt complet anti-talent. Bassul este instrumentul care-mi place cel mai tare şi cursul lui Alex mi-a dovedit că nu am nevoie de zeci de ani de experienţă ca să mă descurc!

Este un skill greu de dobândit, iar prezenţa unui profesor care se dedica fiecărui student în parte a dat roade mai repede decât mă aşteptam!

Îmi place atmosfera şi faptul că alegem melodiile pe care lucrăm în funcţie de preferinţele mele

IOANA - Bucuresti

mircea_edited_edited.jpg

Totul a început când mi-am cumpărat, impulsiv, o chitară bass. Nu știam cu ce se "mănâncă" vreun instrument, dar știam că iubesc muzica. Am inceput să lucrez cu Alex și, după 2 luni, pot spune că mi-am reglat ritmul și urechea muzicală cum nici nu speram. Ador lecțiile cu Alex, pentru că știe să mă ghideze și mă ajută să mă dezvolt într-un mod creativ.
Mă bucur că am găsit site-ul Profu' de bass căutând, sincer, o tabulatură. 
Nu prea fac recomandări, dar, dacă vreți să învățați nu doar bass ci MUZICĂ, Alex e Profu'!

MIRCEA - Bucuresti

bottom of page